MIJN DOSSIER

koopaanbod

Bekijk het actuele koopaanbod en vind een eengezinswoning of appartement die bij u past.

WIJCHEN - HOEFSETUIN 101

Vraagprijs: € 389.000 k.k. (in prijs verlaagd)

In de gewilde wijk Hoefsetuin in Wijchen bevindt zich deze ruime hoekwoning, met een zonnige achtertuin, berging en eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Een gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde van de woning biedt extra groen en rust. 

Met een woonoppervlakte van circa 130 m² biedt de woning ruimte en comfort. Het terras heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m², terwijl het dakterras ca. 8 m² beslaat. De achtertuin completeert het geheel.

De gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, scholen, kinderopvang, een supermarkt en het centrum van Wijchen versterken de praktische aspecten van deze woning.

WIJCHEN - HOEFSETUIN 116

Vraagprijs: € 365.000 k.k. 

In de gewilde wijk Hoefsetuin in Wijchen bevindt zich deze ruime woning, met een zonnige achtertuin, berging en eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Een gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde van de woning biedt extra groen en rust. 

Met een woonoppervlakte van circa 116 m² biedt de woning ruimte en comfort. De achtertuin completeert het geheel.

De gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, scholen, kinderopvang, een supermarkt en het centrum van Wijchen versterken de praktische aspecten van deze woning.

Hazerswoude dorp - sleutelbloem 34

Vraagprijs: € 450.000 k.k.

De woning is in 2017 gerealiseerd en voorzien van moderne voorzieningen. Zo treft u naast de hoogwaardige isolatie ook een warmtepomp, een ventilatiesysteem, dubbel glas en vloerverwarming, wat resulteert in een energielabel A.